Stortrampolin konkurrence

Sæson 2022/2023

Hold og nr.
Hold stortrampolin – konkurrence hold
Dette er et lukket hold og man kan ikke tilmelde sig.
Hold 42

Trænere
Jesper Egerup

Hjælpetrænere
Vi mangler PT

Sted
Gymnastisksalen, Hal b

Alder
min. 10 år

Ugedag og tidspunkt
Onsdag kl. 18.00 – 21.00 (Gymnastiksalen)
Fredag Hal B 17.30-20.30

Antal
Max 8 springere min 10 år

Pris
2500 kr.

Holdbeskrivelse

Trampolin Konkurrence Holdet
Dette er et lukket hold og man kan ikke tilmelde sig.
Der lægges stor vægt på seriøsitet i træningerne, og alle arbejder hen mod stævnedeltagelse, uanset hvilket niveau man konkurrerer på.
Vi deltager i lokale og regionale stævner under GymDanmark, Jydekop og internationale stævner, hvis der er springere som er dygtige nok til at deltage.
Selvom vi er seriøse med træningen, så er hyggen og det sociale samvær mindst lige så vigtigt.
Vi afholder træningsweekends, hvor vi træner hårdt i trampolinerne men også laver mad og spiser sammen, ser film, fjoller rundt og bare har det sjovt og hyggeligt sammen
Træningen i klubben foregår året rundt.
Alle springere instrueres i hvordan udstyr opstilles og nedtages sikkert, og det forventes alle hjælper til, så der er mest mulig træningstid til alle
Optagelse på holdet du vil blive indbudt til prøvetræning, typisk 3 gange, hvor du kan se om det er noget for dig og trænerne kan vurdere om du passer ind.
Det er vigtigt at pointere, det IKKE er springerens dygtighed og konkurrencepotentiale man vurderer, men springerens evne til at give noget til holdet, springerens selvstændighed og hvorvidt springeren er villig til at lægge den nødvendige seriøsitet i arbejdet.
Dette er ikke fordi vi kun vil fremdyrke elitespringere, men fordi trampolinsporten er en potentielt farlig sport, hvis man ikke udfører øvelserne som aftalt.
Prøvetræningen er obligatorisk for alle nye springere, og du og dine forældre bliver kontaktet af træneren inden første træning
Prøvetræningen har vi for at sikre, at holdet er så harmonisk som muligt, og at dem som går på holdet har lysten og gejsten til at yde det der kræves og til at deltage aktivt.
Desuden gør det, at vi har en sikkerhed for, at springerne ved hvad de må og hvornår, og at alle springere hjælper hinanden med at blive bedre og deltager i træningen af andre springere. Det er trænerne, som bestemmer om man kan starte, på holdet.
Hvis du er under 18 år, så forventes der en høj grad af forældreopbakning.
Der vil komme flere udgifter i løbet af sæsonen.
Stævne transport, overnatninger, week træninger, støre stævner, dragter mm.

 

 

Sidebar