Rishøj Performance

Sæson 2024/2025

Hold 
Rishøj Performance

Trænere
Mitzi og Mie

Sted
Hal B

Alder
16 +

Ugedag og tidspunkt
Mandag kl. 18.30 – 20.30

Pris
1.190 kr.

Opstartsdato
Mandag d. 2/9-2024

Holdbeskrivelse

Der bydes velkommen til den sjette sæson på Rishøj Performance. Holdet er for rytmegymnaster, drenge som piger, fra 16 år, der enten har erfaring med rytmegymnastik eller dans. I løbet af sæsonen vil vi fokusere på en god grundtræning af hele kroppen, for at forbedre kropsbevidstheden og kropskontrollen. Vi kommer både til at arbejde med den traditionelle rytmegymnastik, samt det mere danseprægede, og der vil også blive arbejdet og leget med forskellige tricks og håndredskaber. Der vil udover selve rytmedelen, være primært fokus på 3 områder: Kondition, styrke og smidighed.
Det hele sammensættes til et opvisningsprogram, som vi viser hen over foråret 2025. Det må forventes at deltage i 3-5 opvisninger. Der lægges derudover stor vægt på at opbygge et godt fællesskab på holdet, og alle er gode til at tage imod nye på holdet.
Der vil i løbet af sæsonen blive afholdt mellem 1-2 weekendtræninger, hvor der er mødepligt. Træningen i weekenderne vil vare ca. 3-4 timer.
Hvis du ønsker at gå på dette hold, forventer vi, at du prioriterer holdet, ønsker at udvikle og udfordre dig selv, samt deltager i alle træninger, weekendtræninger og opvisninger.Så hvis du har lidt erfaring, er frisk på at blive udfordret og klar til at give dig 100% til holdet, samt danne nye venskaber, så er Rishøj Performance holdet for dig. Vi glæder os til at se dig i hallen til september.

Hilsen Mie og Mitzi

Der må påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj, samt transport til de forskellige opvisninger.

 

Sidebar