Rishøj Performance

Sæson 2022/2023

Hold og nr.
Rishøj Performance / Hold 23

Trænere
Mitzi og Mie

Sted
Hal B

Alder
16 +

Ugedag og tidspunkt
Tirsdag kl. 18.30 – 20.30

Antal

Pris
1.100 kr.

Holdbeskrivelse

Der bydes velkommen til den fjerde sæson på Rishøj Performance. Holdet er for øvede rytmegymnaster, drenge som piger, fra 16 år, der enten har erfaring med rytmegymnastik eller dans. I løbet af sæsonen vil vi fokusere på en god grundtræning af hele kroppen, for at forbedre kropsbevidstheden og kropskontrollen. Vi kommer både til at arbejde med den traditionelle rytmegymnastik, samt det mere danseprægede, og der vil også blive arbejdet og leget med forskellige tricks og håndredskaber. Der vil udover selve rytmedelen, være primært fokus på 3 områder: kondition, styrke og smidighed.
Det hele sammensættes til et opvisningsprogram, som vi viser hen over foråret 2023. Det må forventes at deltage i 4-6 opvisninger. Der lægges derudover stor vægt på at opbygge et godt fællesskab på holdet, og alle er gode til at tage imod nye på holdet.
Der vil i løbet af sæsonen blive afholdt mellem 1-3 weekendtræninger, hvor der er mødepligt. Træningen i weekenderne vil vare ca. 3-4 timer.
Hvis du ønsker at gå på dette hold, forventer jeg, at du prioriterer holdet, ønsker at udvikle og udfordre dig selv, samt deltager i alle træninger, weekendtræninger og opvisninger.

Som udgangspunkt er der ikke optagelsesprøve for at starte på holdet, men jeg forbeholder mig retten til at afholde en optagelsesprøve, hvis jeg finder dette nødvendigt, så vi får det bedst mulige hold. Her vil vi lægge fokus på rytmesansen, smidighed, styrke, koordination samt samarbejde med de andre gymnaster, og selvfølgelig holdånden.

Så hvis du har lidt erfaring, er frisk på at blive udfordret og klar til at give dig 100% til holdet, samt danne nye venskaber, så er Rishøj Performance holdet for dig.

Der må påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj, samt transport til de forskellige opvisninger

Sidebar