SMART træning – et boost til din hjerne

Sæson 2023/2024

Hold og nr.
SMART træning – et boost til din hjerne, hold 09

Trænere
Kate

Sted
Gymnastiksalen – Hal C

Alder
50+

Ugedag og tidspunkt
Onsdag kl. 17.00- 18.00

Antal
Max 14 personer

Pris
400 kr.

Opstartsdato
Onsdag d. 3/1-24

Holdbeskrivelse

Vores nye hold SMART træning – et boost til din hjerne har været en stor succes i efteråret. Derfor starter vi et nyt hold i januar 2024. Tilmeldingen starter 14/12-23.

Ønsker du at give din hjerne et boost, så er SMART træning måske noget for dig?! SMART træning er gymnastik for din hjerne og ligesom du kan holde dine muskler ved lige med træning, så kan du holde hjernen skarp ved løbende at udfordre din hukommelse og koncentration og samtidig træne din balance og koordination. Det er sjovt at træne SMART sammen og der er stor fokus på det sociale. Træningen består således af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, hvor logiske, motoriske og sensoriske elementer sættes i gang samtidig.

Klik på linket og se lidt af, hvad der foregår under træningen og hør, hvad andre siger om SMART træning: https://youtu.be/P-BdG3iLWTo

Praktik: Vi træner hver onsdag fra d. 3/1-24 – 27/3-24 (der er også træning i uge 8). Træningen foregår på hold med både kvinder og mænd i alderen fra ca. 50 år.

Øvelserne er ikke fysisk krævende, men det er alligevel en fordel at have tøj på, som du kan bevæge dig i. Indendørs sko er påkrævet.

Sidebar