Om os

Velkommen til Rishøj gymnastikforening

Vi har glædet os til at byde dig velkommen. Alt vores undervisning foregår i Køge Nord sportscenter.

Vi er en frivillig forening, med instruktører som brænder for gymnastik og for at give jer den bedst mulige oplevelse når i melder jer ind i vores forening.

Vi har fokus på at vores instruktører løbende kommer på kursus og uddannelse, så de er bedst muligt klædt på til at give alle vores gymnaster gode og udviklende oplevelser på alle hold.

Rishøj gymnastikforening har en frivillig arbejdende bestyrelse, som arbejder målrettet mod at skabe de bedste rammer for foreningens frivillige, gymnaster og trænere. Vores målsætning er at lave en forening som bygger på stærke fællesskaber, hvor det er hyggeligt og rart at være frivillig, gymnast og træner. Vi ønsker at skabe rum og glæde ved motion og bevægelse i fællesskab. Vi vil som forening, være med til at bevæge alle – såvel store som små.

I Rishøj gymnastikforening møder vi alle i øjenhøjde, med ønsket om et motiverende fællesskab.

Rishøj gymnastikforening er en forening med plads til alle. Vi har et bredt udvalg af hold, lige fra mor/far/barn, rytme, spring, trampolin og til voksengymnastik.

Rishøj gymnastikforening er båret af frivillighed, foreningsånd og vores instruktørers dybe engagement. Derfor er det sjovt at gå til gymnastik i vores forening.

 

På bestyrelsens vegne

Heidi Larsen, Formand

Sidebar